Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP
Tryb normalny
(05-03-2026, 00:02)pacal napisał(a): Miałem jakieś 2 minuty nadziei po tym jak mogliśmy jedną akcją zmienić mecz w remis z grą w przewadze, ale szybko mi przeszło.
Ciekawe czy NF dalej myśli że nie należało się przygotowywać do karnych?
I mam pytanie, czy Pereira jest naprawdę wyznaczony jako drugi do ich wyknonywania w meczu?

taka gwiazdka z nieba, podobnie jak z Lincoln zresztą. też mi się wydawało że Palma jest drugi ale chyba nie chciał powtórki z Ołomuńca. A Joel został wypchnięty na siłę. To trochę słabe że nie ma komu strzelać karnych jak nie ma Ishaka.

Myślę że ten karny nic by nie zmienił, zamiast tego gralibyśmy pół godziny dłużej i przegrali w karnych na koniec. 

Kiedyś porażka musiała przyjść, też wolę dziś niż w sobotę.

Ktoś napisał że nic nie znaczące 3 pkt w lidze, grubo - na koniec sezonu rozumiem że liczą się tylko punkty w ostatnim meczu? Smile

Górnik niestety pięknie nas rozpracował, wyłączył zagrożenia, sam coś strzelił, i po meczu. Widać było od początku że to będzie mecz do jednej bramki. No cóż - dwa mecze mniej do rozegrania - jedyny plus.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - przez Mosina - 05-03-2026, 00:58

Skocz do:

Browsing: 1 gości