Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP
Tryb normalny
Szkoda. Tak na dobrą sprawę to powinien być awans. Gol po karnym i dojechalibysmy ich w dogrywce, bo zaczeliby oddychać rękawami. A wcześniej Ishak miał setkę ale zamiast strzelić wyżej to dał po ziemi. Palmy strzał też zablokowali a leciał w światło bramki.

Ja bym powiedział, że przesądziła kumulacja zmęczenia i zaangażowania. Widać było, że kluczowi gracze jak Ali czy Pablo nie są sobą. Zmiennicy jak słusznie zauważyliście niewiele dali.

Patrik musi grać bo inaczej do formy nie dojdzie nigdy. Ale dzisiaj oczy słabo. Wgl co ci czarni piłkarze mają z tym ślizganiem się. Xd Trzeba zatrudnić asystenta od doboru obuwia, bo Ismaheel z dwie akcje zepsuł bo się poślizgnął. Gisli wydawało.sie trochę lepiej niż zwykle.

Akcje zajebał Skrzypa i Moutinho ale też mógł tam pomoc obserwujący obok Pablo a zabrakło tego doskoku.

No nic, wkurwienie na maksa, ale orkiestra musi grać, trzeba cisnąć dalej i na wkurwieniu przywitać ponownie w ekstraklasie Vukovicia.

A i na koniec. Agnero według mnie od początku na Widzew. Ishak kurcze... Zobrazuje to. Nieraz w rodzinie podczas jakiegoś spotkania gdzie zjeżdża się familia, w tym wnuki, prawnuki to dziadek zaczyna wywijać, skakać, zapominając ile ma lat. Wygląda to karykaturalne. I wtedy podchodzi się do niego i mówi "dziadku, bo dziadek sobie krzywdę zrobi, niech odpocznie". Takim wywiajacym dziadkiem jest Ishak, który zbyt cofa się po te piłkę, holuje ja i albo traci albo źle podaje. Nie jest to poziom rozegrania Aliego, Palmy czy nawet Kozubala. Także ktoś powinien podejść i powiedzieć, Mikael, niech Mikael odpocznie trochę. Big Grin

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze 4.03.2026 20:30 PP - przez Kefas9494 - 05-03-2026, 06:25

Skocz do:

Browsing: 1 gości