Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Widzew Łódź - Lech Poznań, 07.03.2026 20:15
Tryb normalny
(07-03-2026, 23:19)Mosina napisał(a):
(07-03-2026, 23:04)Pucenty napisał(a): Co za gówno mecz na tej gówno murawie. Nawet nie mam siły mieć pretensji do piłkarzy. Ale cóż, dawaj Skorpion, to Twój czas.

szkoda że bez punktu. pewnie się narażę ale "dzięki za walkę". mamy kilka wygranych, nr 1 to Ouma - który był bezbłędny a do tego kreatywny. Gisli z golem. Gumny. Tofik MVP pierwszej połowy. Mońka caly mecz po prosfesorsku - coraz pewniej rozgrywa, super się gość rozwija. Po zmianach strzelamy bramkę - spalony, bardzo ciasne i podejrzanie te linie były narysowane.
Ali strzał jak w Warszawie minimalnie obok słupka. Skrzypa mógł odkupić wszystkie grzechy główką w ostatniej minucie.
Jak na te rotacje to w pierwszej połowie wyglądaliśmy nawet lepiej. 
Mecz dość zamknięty, im wychodzi strzał idealny w 2 połowie, xG 0,8 do 1
Posiadanie piłki 71%. Podania celne 87%, 561 do 214 WIdzewa.

wiem że to wszystko można wyśmiać, ale zagraliśmy niezły mecz. dlatego wielka szkoda pełnej straty punktów.

teraz wreszcie trochę więcej odpoczynku, i na większej świeżości ograć ukraińców.

Edit: kilka fauli na naszych nie zauważonych, albo stemple bez kartek - Marciniaka nie trawię

Zgadzam się w 200%. 

Co do rezerw na Szachtar. Był taki jeden Rumun co dał rezerwy na Puchary kosztem ligi i mi się zespół rozjebał bo przejechali i w Pucharach i w lidze. Smile To zupełnie tak nie działa, bo po drugiej stronie masz człowieka piłkarza, który w Pucharach, z Szachtarem będzie chciał cisnąć.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Widzew Łódź - Lech Poznań, 07.03.2026 20:15 - przez Kefas9494 - 07-03-2026, 23:34

Skocz do:

Browsing: 1 gości