Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Szachtar Donieck - Lech Poznań, 19.03.2026 21:00 LKE
Tryb normalny
(16-03-2026, 14:06)strzelisty jupiter napisał(a): Ja tylko napiszę, że my od lutego mamy ZDECYDOWANIE lepszą sytuację kadrową niż jesienią, kiedy praktycznie całe forum oczekiwało, że nie odpuścimy pucharów. Dziwi mnie, że nagle mamy zaciągnąć ręczny i odpuścić Szachtar, który jest do jebnięcia, bo dwubramkowa różnica to w zasadzie nic w dzisiejszym futbolu.
To samo z Szymczakiem i Czubakiem. Jeszcze na poprzednim forum Szymi top, Czubak szwagier z drugiej ligi. Teraz widzimy kto jest pożądany, a z kim na szczaw.
Nie piszę do nikogo personalnie. Każdy wie co i kiedy pisał, z czego szydził, itd. itp. Smile Przy czym głównie tyczy się to forumowiczów, którzy odpuścili pisanie i już się tu nie udzielają.

Kwestia semantyki, nie wiem czy mamy zdecydowanie lepszą, a już na pewno nie ZDECYDOWANIE.

Co do samej strategii, uważam że LK to skarbonka i nie można było nie wyjść z fazy ligowej. zrobliśy to, zagraliśmy baraż, 1/8 - wstydu nie ma - tyle. Jednak granie z jakimiś ogórkami we październiku, a z dużo lepszymi drużynami w marcu/kwietniu - to spora różnica.
Do tego dochodzi jednak sytuacja w lidze, w NORMALNEJ lidze byśmy mogli już się żegnać z MP, wtedy bym żałował odpadnięcia z PP przede wszystkim, a LK bym ratował sezon. Ja za Broma - byle skończyć z kwalifikacją do pucharów i wtedy można się spinać na jakieś 1/4.
Ale w lidze nagle się otwiera okazja do obrony tytułu - nie ma się nad czym zastanawiać.

Dodam do tego co napisał Sultan - Palma bez formy, Joel bez formy. Z plusów powrót Aliego i wgranie się w koncept Pablo. Oraz forma Gumnego. Tak sumarycznie - pól na pół, teraz też byśmy nie wygrali z Crveną Wink

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Szachtar Donieck - Lech Poznań, 19.03.2026 21:00 LKE - przez Mosina - 16-03-2026, 14:54

Skocz do:

Browsing: 1 gości