Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Szachtar Donieck - Lech Poznań, 19.03.2026 21:00 LKE
Tryb normalny
Nie, bramka nie była pechem, lub jeśli chcesz się uprzeć to ten pech był konsekwencją naszej gry w tym sezonie. Po pierwszym meczu pisałem, że zaprezentowaliśmy skrót wszystkich naszych wad i mankamentów z całego sezonu w jednym spotkaniu i brakowało do kompletu tylko absurdalnego samobója, nie przewidziałem, że chłopaki tą wisienkę na torcie zostawili na rewanż. A wzięło się to z nonszalanckiej gry Pereiry z piłką przy nodze, jego olanie uciekającego przeciwnika było tez już tylko konsekwencją jego wcześniejszych durnych strat i totalnego braku odpowiedzialności za drużynę i wynik. Nawet gdy nie masz formy to nikt mi nie powie, że nie jesteś w stanie podać dokładnie na 4 metry, a nawet to go przerastało i nie było to po raz pierwszy w tym sezonie tylko powtarzało się już wielokrotnie wcześniej przez co traciliśmy miliard bramek. Co ciekawe po stracie tej bramki wyglądał na bardziej skoncentrowanego, czyli jednak można.
Pucenty na jakiej podstawie uważasz, że mogliśmy zrobić coś dużego w pucharach jeśli w tej edycji każde nasze spotkanie z kimś kto umie jakoś kopać piłkę kończyło się wyłapaniem na ryj? Dalej łatwiejszych rywali by nie było.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Szachtar Donieck - Lech Poznań, 19.03.2026 21:00 LKE - przez Dyktator - 20-03-2026, 18:24

Skocz do:

Browsing: 1 gości