Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, 22.03.2026 14:45
Tryb normalny
Jeśli chodzi o Skrzypczaka to ja już w nim iskry bożej nie widzę. W pierwszej połowie największe zagrożenie to stanowił właśnie on. Stąd obstawiam, że woleli dmuchać na zimne z Milicem bo facet jest nam potrzebny na Jagiellonie i pozostałe mecze.
Co jeszcze mnie zmartwiło to po raz kolejny panika w naszych szeregach przy mocniejszym przyciśnięciu Termalici. Gramy z ogórami co piłki nie potrafią prosto kopnąć a mimo to robimy kupe w majty i dajemy im stwarzać groźne akcje. Na prawdę nie wiele brakowało by się z pewnego 3-0 zrobiło niebezpieczne 3-2. Mam nadzieje, że sztab mocno się tym zajmie. Szkoda oczywiście zmarnowanych setek, szczególnie Walemarka. Zdobyta bramka może by pomogła w powrocie do formy sprzed kontuzji. Liczyłem też na Palme, że jak wejdzie to pozwoli sobie na więcej ze słabym przeciwnikiem. Dziś niestety nie pokazał nic, szkoda.
Teraz czas na odpoczynek, być może szansa na odzyskanie formy u niektórych, no i może powrót rekonwalescentów, w szczególności Jagiełło.

@Skorpion:

Obyło się bez kartek, co do urazów to przed meczem Milić coś tam poczuł i woleli go odpuścić, stąd zagrał Skrzypa.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Bruk-Bet Termalica Nieciecza, 22.03.2026 14:45 - przez rojber - Dzisiaj, 08:31

Skocz do:

Browsing: 4 gości