Dzisiaj, 07:58
(Wczoraj, 15:58)Mosina napisał(a): myślę że MP jest pewny w tym roku skoro mamy już takie problemy.
mój syn uważa hotdoga z parówką za punkt obowiązkowy każdego meczu. ostatnio zjadł 3.
ja dobiłem kiełbasą właśnie i mi smakowała.
naprawdę czy to jest problem?
Od tego jest forum by podyskutować na pewne tematy. Problem można znaleźć w każdym aspekcie funkcjonowania naszego klubu. Oczywiście jedne można olać a inne można poruszyć i się nad nimi zastanowić. Tak jak hotdog dla mojego młodego jest zjadliwy i zapewne niczym się nie różni od tego na stacji czy w Żabce tak dla mnie wychowanego na "starej podkowie" gdzie jadło się gorącą przypieczoną kiełbe z grilla, to co teraz serwują jest delikatnie mówiąc słabe. Jestem człowiekiem sentymentalnym, może dlatego takie mam podejście do obecnego cateringu.
@marekst
No ale zyski by mieli ze stoisk z grillem pod stadionem. Z resztą nie muszą dobierać kolejnej firmy. Wystarczy, że dogadali by się z obecną firmą cateringową aby dorzucili kilka dodatkowych stanowisk z grillem. Oczywiście można to zrobić testowo na jeden mecz, aby zweryfikować popyt.