6 godzin(y) temu
( 7 godzin(y) temu)Kleju napisał(a): Nie wiem, bo nie mamy nagrań odsłuchowych z komunikacji z VARUAle patrząc na to, że asystent podniósł chorągiewkę mój feedback był taki, że dali spalonego. Chyba, że asystent się zajebał i dziwnie "wszedł z flagą", a Gryckiewicz gwizdnął tak jak mówisz faul. Wtedy mogli go faktycznie wołać do braku faulu, ale ta wersja dla ogółu odbioru by mi się "po sędziowsku" nie kleiła. Więc pewnie jak z wielu sytuacji z naszych boisk, zostanie to tajemnicą w kolegium sędziów jak było naprawdę.
nie kleiła
dobreNie zwróciłem na to uwagi. Jeśli odgwizdał od razu spalonego, to może rzeczywiście var mu powiedział, że nie było spalonego i niech sobie w takim razie zobaczy, czy nie było faulu. to zmienia dynamikę i nawet się wpisuje w klimat - byłem zdziwiony że ten skład sędziowski chce uznać bramkę Lechowi

Ale patrząc na to, że asystent podniósł chorągiewkę mój feedback był taki, że dali spalonego. Chyba, że asystent się zajebał i dziwnie "wszedł z flagą", a Gryckiewicz gwizdnął tak jak mówisz faul. Wtedy mogli go faktycznie wołać do braku faulu, ale ta wersja dla ogółu odbioru by mi się "po sędziowsku" nie kleiła. Więc pewnie jak z wielu sytuacji z naszych boisk, zostanie to tajemnicą w kolegium sędziów jak było naprawdę.