Ja bym nie przykładał do tego aż takiej wagi. Pytanie dotyczyło tego jak się czuł w Celticu to odpowiedział w samych superlatywach. Jak pytali się go o Lecha to odpowiedział podobnie. Oczywiście nieweryfikowalne, ale wątpię, że dostał jakieś sygnały (Lech ma czas, a nie wiadomo nadal fundamentalnych kwestii: czy będzie mistrz, kto będzie trenerem, jak Palma będzie grał w ostatnich meczach), po prostu klapnął jęzorem co myśli. I w sumie czy ktoś się dziwi? Wiadomo, że pewnie ostatecznie wolałby grać w Celticu w LM niż z Lechem w LKE. A dodatkowo na pewno dochodzi też aspekt taki, że sam widzi jak się prezentuje i że tak grając, gdzie przegrywa rywalizację o miejsce w składzie to jego szanse na pozostanie się maleją.
A co do ostatniego zdania Mosiny. Jestem pewny, że będzie do końca dawał z siebie 200%. To już nawet nie chodzi o wykup. Przecież grając mało i co najwyżej średnio to nie tylko Lech go nie wykupi, ale Celtic go odpali nie dając mu szansy. Bo chyba nikt nie ma złudzeń, że zostawią w Glasgow gościa, który był rezerwowym w polskiej lidze. A jak pod koniec jednak coś tam pokaże, to nawet jak Lech go nie wykupi to w Celticu może rozważą danie mu okresu przygotowawczego do pokazania się i wejścia do jakiejś rotacji chociaż.
A co do ostatniego zdania Mosiny. Jestem pewny, że będzie do końca dawał z siebie 200%. To już nawet nie chodzi o wykup. Przecież grając mało i co najwyżej średnio to nie tylko Lech go nie wykupi, ale Celtic go odpali nie dając mu szansy. Bo chyba nikt nie ma złudzeń, że zostawią w Glasgow gościa, który był rezerwowym w polskiej lidze. A jak pod koniec jednak coś tam pokaże, to nawet jak Lech go nie wykupi to w Celticu może rozważą danie mu okresu przygotowawczego do pokazania się i wejścia do jakiejś rotacji chociaż.