31-03-2026, 16:46
(31-03-2026, 14:48)Icek napisał(a):Zgadzam się z Ickiem. Gość ma potencjał, ale patrząc na ostatni jego czas: stracił miejsce w Celticu, nie przebił się w Olympiakosie i po dobrym początku zaczyna tracić miejsce w Lechu. A umówmy się, każdy z tych klubów to co najwyżej średnia półka europejska, żadne top 5.(31-03-2026, 13:51)Kefas9494 napisał(a):(31-03-2026, 13:40)secret napisał(a): Jak mu wszystko wychodziło to był w skowronkach, a teraz przy tym spadku formy to może mu się nie podoba, że jest rezerwowym.
Jak jest rezerwowym w Lechu i wygryza go (z cały szacunkiem) Leo Bengtsson czy Pablo Rodriguez to zobaczcie sobie skrzydłowych w Celticu. Tam jest po trzech skrzydłowych na obie flanki i to kozaków. Z taką formą to Luis będzie musiał sobie szukać klubu poza Celticiem i poza Lechem jak go nie wykupimy. Także wszystko w jego nogach, żeby pokazał na co go stać.
Otóż to. Zamiast gadać w mediach, że najpierw chce być u nas, żeby za chwilkę wypalić o chęci powrotu do Celticu, niech lepiej się weźmie za granie na poziomie cenowym, który jest za niego śpiewany. Już trochę czasu minęło od jego czarów na boisku. Jesienią miał być nieprzygotowany w 100% i dlatego brakło pary. Potem było za zimno.
Teraz pogoda już jest całkiem całkiem. Zimę też przepracował bez żadnych urazów. Dla mnie szum w okół niego to jest jakiś ewenement. Przecież u nas to nie jest jakiś jego nagły spadek formy. To jest już jego taki TRZECI SEZON Z RZĘDU, w którym albo ma momenty, jak u nas i w Szkocji, albo w ogóle jest odpalony, jak to było w Grecji...
Atak Palmą na Ligę Mistrzów? Skąd to przekonanie, że on akurat w sierpniu/wrześniu się obudzi? Wydawanie na niego 4 mln, przy takim graniu, jakie prezentuje już przez większość pobytu u nas, to by podeszło pod jakieś nikczemne marnotrawstwo.
U niego pojawia się już powoli moment, w którym za chwilę nie będzie musiał udowadniać swojej jakości, ale nadzieję na tą jakość w przyszłości.
Ja mega lubię Luisa i chciałbym żeby u nas został, ale był już taki co czarował w Legii, został wykupiony i okazało się, że żaden z niego magii.
Ale umówmy się tak, niech Luis zamknie mi mordę robiąc w ostatnich 6 kolejkach 3 gole i 3 asysty i prowadząc nas do upragnionego mistrza. Wtedy myślę że Piotras wyciągnie z tylnej kieszeni czek na 4 banki euro, a nawet dorzuci Szkotom 4 rogale swietomarcinskie. A Luis na konferencji powie, że jako dzieciak miał nas łóżkiem plakat Piotra Reissa.