Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - GKS Katowice, 12.04.2026 17:30
Tryb normalny
na razie napiszę bez czytania poprzedników. mecz dramatycznie słaby. Kompletnie nie umiemy grać z tak dobrze usposobionym zespołem. nie umiemy wychodzić spod pressingu, robimy to wolno, czekajać aż wszystkie opcje będą zamknięte, jak już wybijamy to tracimy w środku pola - tam nie ma przecież nikogo. tak się nie robi - przechodzisz na lagę to czekasz aż się wszyscy przeniosą, dajesz jakiś sygnał.
z kolei nasze zakładanie pressingu to jakiś śmiech, 3 zawodników z przodu lata z wywieszonym jęzorem, tyły stoją w miejscu i się patrzą, więc w środku jest wyrwa. już lepiej by było cofnąć się na swoją połowę jak w 2 meczu z Szachtarem, to nie wstyd, serio. więc gramy źle od tyłu, i w odbiorze piłki z przodu, więc fazy przejściowe GKS miał ułatwione z powodów powyższych.
Indywidualnie nie chce mi się pastwić. na plus Palma i Hakans, cieszy powrót Jagiełło, dobre wejście Oumy - ogólnie zmiany na plus. szkoda że na ławce nie było Tofika.
plus i cud że ratujemy 1 pkt, a w sumie to mogliśmy nawet powtórzyć wynik z Rakowem, wiele nie zabrakło.
1 pkt z 11, zawsze coś.
obawiałem się rozprężenia po przestaniu grania co 3 dni, Jagę też to dotknęło w zeszłym sezonie. zawsze uważałem że lepiej grać częściej niż rzadziej, pod warunkiem że masz skład do rotowania. lepiej grać częściej 60 min niż 90 co tydzień. dziś dłuuugo wchodziliśmy na obroty, a przeciwnikowi się śpieszyło żeby strzelić zanim osłabną po czwartku

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 12.04.2026 17:30 - przez Mosina - 12-04-2026, 21:46

Skocz do:

Browsing: 1 gości