Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - GKS Katowice, 12.04.2026 17:30
Tryb normalny
(12-04-2026, 21:47)pacal napisał(a): - dlaczego sztab nie zmienił sposobu gry od tyłu na bezpieczniejszy, gdy oczywistym było po 15 minutach, że to co robimy to woda na młyn GKSu, i sami im w ten sposób prowokujemy okazje?

ja chciałem nawiązać do tego, skądinąd słusznego pytania. może sztab, nie wiem jak się "zmienia" w trakcie trwania meczu, ale pewnie w trakcie przerwy powinno już się dać.

I tutaj mam pytanie pod swoją tezę, czy to nie jest tak, że tak jak z przodu mamy jakość i sporo inteligencji boiskowej, tak z tyłu to jest taki tępy twór obecnie? żeby była jasność, nie chcę nikogo obrazić (Mońka to super obrońca jest), ale ogólnie jako formacja to taka zbieranina, którą czasami dopada brak IQ? Brakuje jak to się czasami mówi "seniority". Tak rzucam bo już razy tak sobie myślałem w ten sposób.

* Walemark musi coś dawać extra na treningach i pewnie liczą że się zacznie mu układać w meczach, inaczej tego nie mogę sobie wytłumaczyć. I już któryś raz na siłę strzela, gdy może podać...dziś znowu była kopia z 3 min w Białymstoku. Ale pewnie sam się ustawia że "wreszcie musi zacząć wpadać" - w zeszłym sezonie wpadało...

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - GKS Katowice, 12.04.2026 17:30 - przez Mosina - 12-04-2026, 22:43

Skocz do:

Browsing: 1 gości