13-04-2026, 07:39
Tylko zadajmy sobie pytanie czy Niels chciał taki skład w defensywie? Niels chciał odpuścić Carstensena i optował za ściągnięciem Gumnego, Moutinho i Skrzypczaka? Widać jak wół, że ta obrona to niestety tykająca bomba. Wystarcza pauza za kartki, kontuzja i jest lipa bo nie ma zmienników. Gdyby nie talent i wysoka forma Mońki to byśmy w ogóle byli w ciemnej dupie. Nie wiem, może dałoby się wydusić więcej z tych chłopaków, ale odnoszę wrażenie, że większość straconych bramek to "przebłyski geniuszów", zwykłe babole aspirujące do miana wtopy kolejki czy niektóre nawet sezonu. Tak jak z przodu udało się skompletować fajną ekipę tak z tyłu nie bardzo, niestety pasuje tu stwierdzenie kolos na glinianych nogach.
Ogólnie wcale się nie zdziwię jak NF sam zrezygnuje i nie będzie chciał kontynuować przygody tutaj. Przy odrobinie pecha zespół może czekać rewolucja kadrowa co wiąże się z ogromnym ryzykiem ściągnięcia kolejnego szrotu.
Ja osobiście chciałbym by Duńczyk został z nami na dłużej, wprowadźmy w końcu jakąś stabilność w tej drużynie.
Ogólnie wcale się nie zdziwię jak NF sam zrezygnuje i nie będzie chciał kontynuować przygody tutaj. Przy odrobinie pecha zespół może czekać rewolucja kadrowa co wiąże się z ogromnym ryzykiem ściągnięcia kolejnego szrotu.
Ja osobiście chciałbym by Duńczyk został z nami na dłużej, wprowadźmy w końcu jakąś stabilność w tej drużynie.