Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogoń Szczecin - Lech Poznań, 18.04.2026 20:15
Tryb normalny
to że powinno być z 0:4 to wszyscy widzieliśmy. chyba największe pudło to Wallemark, kolejny który ma problem z psychą chyba. Palma miałby piękne dwie asysty, ciasteczko do Ishaka a to podanie do Patrika - cudo. Do tego dokłada bramkę na wagę zwycięstwa.
Plamen to taki Gonzales z zeszłego sezonu - na pewno niezapomniany mecz i determinacja. A co do samego zachowania, sytuacji za dużo nie miał - ale podobało mi się jak szybko i dobrze rozpoczyna grę od bramki, bez czekania aż się przeciwnicy ustawią, może warto by na niego postawić gdyby Mrozek się wyprowadził od nas.
Obrona całkiem pewnie, szkoda że nie ma drugiego Gumnego żeby zastąpić Joela, który ma mnóstwo złych zagrań zapalników, niezmiennie.
Już miałem przed oczami karnego kilka lat temu w Szczecinie na chyba 3:3, czy stratę prowadzenia niedawno u nas. Udało się dociągnąć i może dzięki tej kontuzji nasi musieli tak mocno wyjść do przodu, chociaż w kilku sytuacjach można to było zrobić jeszcze lepiej.
Serio Gumny się wykartkował? to nie wiem kim my zagramy w niedzielę. masakra.
Pogoń słaba w ch...cieszę się z 3 pkt ale szkoda że ich nie ograliśmy tak jak mogliśmy i powinniśmy. Ale przypomnę że przed meczem były głos o "remisie w ciemno". No i w sezonach mistrzowskich ogrywaliśmy Pogoń w Szczecinie, więc...

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Pogoń Szczecin - Lech Poznań, 18.04.2026 20:15 - przez Mosina - 18-04-2026, 22:43

Skocz do:

Browsing: 1 gości