Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30
Tryb normalny
No to oby weekend spędzić w doborowych nastrojach, 3:0 do przerwy i w drugiej połowie mogę oglądać nawet padlinę z uśmiechem na ryjku. Bukmacherzy dają 1.38-1.40 na nas, jak na standard obecnego sezonu ekstraklasy to bardzo niski kurs, brak 3 punktów będzie sensacją kolejki.
Trochę martwią mnie skurcze naszych w ostatnim meczu, nie wiem jak to odbierać, brak paliwa pod koniec sezonu, gra na czas, wybijanie Motoru z rytmu, czy zignorować to i nie szukać drugiego dna? Bez Aliego z przodu trochę magii będzie brakować, niech w końcu Walemark się ogarnie strzelecko i zabije mecz od razu, nie chcę już nerwów w końcówkach meczów. 
I pytanie - Ouma z racji dobrej gry, czy jednak ofensywniej zagramy? Zamieniłbym Joela z Gumnym, ten drugi po tym co wyprawia na wszystkich pozycjach zasługuje na grę w pierwszym składzie. Może grac i w ataku, albo na skrzydle, co pokazał tą jedną akcją przy linii końcowej, Ali z Palmą by się tego nie powstydzili.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30 - przez Lucyferek - 04-05-2026, 09:02

Skocz do:

Browsing: adampaw, seboli, 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości