06-05-2026, 10:20
(06-05-2026, 09:31)Kefas9494 napisał(a): Dla mnie to potrzebujemy stopera, ale lewonożnego, który wejdzie do pierwszego składu w miejsce Milicia, który nawet jak przedłuży kontrakt, to przecież często wypada, a młodszy nie będzie. Już ten sezon w jego wykonaniu rewelacyjny nie jest. Jako alternatywa na środku obrony Milić idealny, ale według mnie trzeba już teraz szukać kogoś do pierwszego składu. Prawonożnych stoperów mamy trzech: Mońka, Skrzypczak i Douglas. Mońka kot, a Skrzypczaka i Douglasa nikt teraz nie kupi, a może się jakoś ogarną i jako ta alternatywa dowiozą.
I w takiej sytuacji para stoperów Mońka-lewonożny kot i w odwodzie Milic, Skrzypczak, Douglas. Nie wyglądałoby to źle.
A co, ściągając Satkę, to zostajemy z czterema prawonożnymi stoperami i jednym, stary, kontuzjogennym Miliciem.
Pełna zgoda. O ile Janyszka nie ma wejść w poważne granie od ręki (jak Mońka) to potrzebujemy top lewonożnego stopera. A na prawym najbliższy rok uciułamy, jestem przekonany, że Mońka pogra jeszcze minimum rok.