Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Śląsk Wrocław - Lech Poznań 29.03.2025 20:15
Tryb normalny
Nie wiem ile masz lat i w sumie nie chcę wiedzieć ale albo rozmawiamy poważnie albo przerzucamy się Peselami.

Ok możemy sobie zostawić tego Pana na kolejne pięć lat ale gwarantuje Ci, nic nie osiągniemy. On nie ma pojęcia o trenerce. Pokazuje to w każdym meczu w którym przeciwnik go rozczytał. Jest koniec. Panika laga na chaos i myślenie, że jakoś to będzie. Pokaż mi mecz w którym gdy został rozczytany zmienił coś tam aby wygrać.
Jego lista wpadek jest tak długa, że dziwie się, że ktoś się jeszcze na niego nabiera.

I nie porównuj proszę Puszczy do Nas. Albo dobrze porównuj ale powiedzmy poziomem. Rozumiem twój przykład i byłby on trafny jakby Puszcza co sezon leciała ligę niżej a trener nadal by tam trenował. On ma w założeniu się utrzymać i to robi. Nasz łysy pajac ma zdobyć mistrza i puchar i nic z tego nie zrobił. I nie interesuje mnie co będzie za rok, dwa pięć inni się wzmocnią a my usłyszymy bajkę o przeinwestowaniu (którą to już) i że na transfery nie ma i że jakoś to będzie. Za stary jestem aby o tym nie wiedzieć.

Ale kolego drogi @Bonx82 problem jest złożony owszem. Ale to trener obecnie to zawalił. Miał być mistrz i puchar nie ma nic. Może warto aby przyszedł ktoś nowy poznał drużynę i w przyszłym sezonie na poważnie podszedł do tematu.
A nie, że magik poleci w czerwcu w lipcu przyjdzie ktoś nowy i będziemy słuchali, że on się uczy to i tamto i generalnie oceńmy go za pół roku.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Śląsk Wrocław - Lech Poznań 29.03.2025 20.15 - przez Skorpion - 30-03-2025, 12:20

Skocz do:

Browsing: 1 gości