25-05-2026, 18:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2026, 18:07 przez strzelisty jupiter.)
Ja mam jedno zastrzeżenie do Oumy. Niedopuszczalne podejście do obowiązków, niedopuszczalne olewanie terminów powrotów wyznaczonych przez sztab. Jeśli miałby się pod względem poprawić, jego grę - na podstawie wkładu w ostatnich meczach - oceniam na plus. Nie wiedziałem że ma tylko 20 lat swoją drogą. Oceniam go wyżej niż Agnero i nawet Ismaheela, jeśli za kryterium mielibyśmy wziąć kolor. 
Uważam, że bez jeszcze jednego konkretniejszego napastnika będziemy w przyszłym sezonie cierpieć.
Bardzo ważną rzecz napisał @Róża. Postępem będzie nie wyprzedanie składu (części ważnych graczy) przed eliminacjami. Chłopacy są zgrani - faktycznie zrobiliśmy duży krok by syte koty przeszły w tryb głodnych kociaków.

Uważam, że bez jeszcze jednego konkretniejszego napastnika będziemy w przyszłym sezonie cierpieć.
Bardzo ważną rzecz napisał @Róża. Postępem będzie nie wyprzedanie składu (części ważnych graczy) przed eliminacjami. Chłopacy są zgrani - faktycznie zrobiliśmy duży krok by syte koty przeszły w tryb głodnych kociaków.