03-04-2025, 09:36
W punkt. Gdyby miałoby tu do czegoś dojść w co nie chce mi się wierzyć to najpierw wietrzenie biur, parodystów pokroju Dudka i kolejnych ananasów z ławki rezerwowej. Zimą udało się nie co odświeżyć kadrę ale jak widać szrotu tu nie brakuje. Osobiście dałbym czas jeszcze Duńczykowi, być może jakieś transfery in/out, które on zarekomenduje tak by można było jasno powiedzieć, że kadrę ma po części taką jaką chciał. Oczywiście pozostaje kwestia samej atmosfery w zespole i ambicji poszczególnych zawodników bo z tym może być aktualnie różnie. W mojej ocenie najgorsze co możemy teraz zrobić to zwolnić trenera i dociągnąć sezon jakimś Myśliwcem. Nie ma MP więc sezon jest w plecy i przyznam szczerze, że już mi to wisi czy zajmiemy miejsce premiowane grą w pucharach czy 6. Może i byłoby nawet lepiej dla tych zarobasów z Wronek jak byśmy zaliczyli kolejny sezon bez pucharów. Wtedy jak excel przestanie się spinać to ktoś w końcu ruszy mózgownicą i się zastanowi co robią niektóre osobistości w tym klubie. Wtedy też już kolesiostwo się skończy jak w grę zacznie wchodzić rentowność biznesu.