03-04-2025, 11:42
Tylko wiesz, obniżenie wydatków i co za tym idzie jakości może dać krótkotrwały efekt. Kopanie się po czole w środku tabeli może spowodować efekt śnieżnej kuli. Mniejsza ilość kibiców, mniejsza sprzedaż klubowych gadżetów, słabsza pozycja negocjacyjna przy rozmowach ze sponsorami, niższe wpływy z praw do transmisji. Akademia też dostanie rykoszetem bo młodziak się zastanowi dwa razy czy iść do takiego średniaka, co spowoduje, że za kilka lat nie będzie na kim zarabiać. To wszystko może spowodować, że ciężko będzie w dłuższej perspektywie utrzymać klub czy akademie mając zielony excel.
Ostatnio mi mignął artykuł, że w razie wtopy w tym sezonie mogą polecieć głowy w klubie i pierwszą taką ofiarą może być Terpiłowski. Oczywiście w mojej ocenie to jest jeden z wielu, którzy powinni wylecieć na zbity pysk. No ale dobre i to na początek. Czas pokaże.
Ostatnio mi mignął artykuł, że w razie wtopy w tym sezonie mogą polecieć głowy w klubie i pierwszą taką ofiarą może być Terpiłowski. Oczywiście w mojej ocenie to jest jeden z wielu, którzy powinni wylecieć na zbity pysk. No ale dobre i to na początek. Czas pokaże.