Na tę chwilę w środku "mamy mieć": Murawski (6), Nowy Za Antka (6), Ghisli (6/8), Jagiełło (6/8/10), Pablo (8/10), Palma (10) + Walemark i Ali, kórzy mogą spokojnie zagrać na dziesiątce. Zakładam, że Rutek liczy Palmę i Lisa jako transfery in, więc pozostaje ok 3 "slotów transferowych" - prawy skrzydlowy, lewy obrońca (daję głowę, że Rutkowski podając liczbe transferów nie podawał ich "brutto" - czyli wlicza też transfery 1:1 jak za Bartka czy Moutinho) i... kto? Stoper czy środkowy pomocnik? Wolabym stopera, mając wybór. A zarząd może liczyć obsadzenie pozycji tak jak ja, i dojść do wniosku, ze mamy po min. 3 graczy na każdą pozycję w środku pola.
Mam nadzieję, że jestem niepoprawnym pesymistą i jednak secret ma rację. Tym bardziej, że chodzą słuchy, że Dorsch ma kosztowac między 1 a 2 MEUR, to byłaby naprawdę promocyjna cena i - wracając do mych zastrzeżeń z wczesiejszego mego posta - jezeli Dorsch miałby przyjść w zestawie z kimś jeszcze - to można przymknąć oko na tę jego podatność na kontuzje.
PS. Ja wiem, że Widzew itd, ale ciekaw jestem czy temat Jakubczyka był w ogóle grany u nas (bo w internetach gdzieś coś mignęło, ale bardzo dawno).
Mam nadzieję, że jestem niepoprawnym pesymistą i jednak secret ma rację. Tym bardziej, że chodzą słuchy, że Dorsch ma kosztowac między 1 a 2 MEUR, to byłaby naprawdę promocyjna cena i - wracając do mych zastrzeżeń z wczesiejszego mego posta - jezeli Dorsch miałby przyjść w zestawie z kimś jeszcze - to można przymknąć oko na tę jego podatność na kontuzje.
PS. Ja wiem, że Widzew itd, ale ciekaw jestem czy temat Jakubczyka był w ogóle grany u nas (bo w internetach gdzieś coś mignęło, ale bardzo dawno).