(17-06-2026, 11:37)rojber napisał(a): Do tego dochodzi wydaje mi się nadmierna pewność siebie...
Nie wyobrażam sobie klasowego bramkarza bez tej cechy...
W ogóle nie rozumiem dyskusji nt Bartka "powiedział, nie powiedział". Facet jest dla mnie naszym najlepszym bramkarzem od lat. Zapewnił nam spokój, oczywiście nie mówię, że całkowity i nieustanny, jakiego nie mieliśmy przez całe lata van der Hartów, Kotorowiczów, Bednarków, Buriciów itd itd, z całym szacunkiem dla nich wszystkich za czas, zdrowie i wszystko, co u nas zostawili.
A tutaj czytam, że można by go posadzić na ławie, bo jest zbyt pewny siebie, bo odpowiada na pytania dziennikarzy, mówi to, o czym myśli KAŻDY zawodnik:
" Zimą przyszedł nowy bramkarz, teraz klub rozgląda się za kolejnym – nie sądzę, że to przypadek. A i ja mam swoje marzenia. Chciałbym wyjechać – już latem albo w dalszej przyszłości, ale stanowisko mam jasne: szanuję swoje miejsce, ewentualna zmiana musi się wiązać z awansem sportowym, nic na siłę.".
Nie no. Jakby powiedział, że chce grać w Lechu do końca kariery to stałby się prawdziwym Lechitą.....Chyba tylko u nas można zrobić taką gównoburzę z nie wiadomo czego. Zimą Sindre, teraz Bartek.