18-06-2026, 14:21
(18-06-2026, 11:53)rojber napisał(a): @ Icek specjalnie dla Ciebie nie będę przeczesywać forum by Ci wkleić posty konsternacji po wywiadach Mrozka, aż tak mi nie zależy. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Osobiście wolę podejście Kozubala i tyle. I ze swojej strony kończę temat bo totalnie zaśmiecany jest wątek.
Ja nie prosiłem o posty konsternacji po wywiadach Mrozka, tylko o wywiady, według których Ty powziąłeś o nim swoje zdanie. Nie zakładam, że swoje zdanie wyrabiasz na podstawie reakcji forum. Taka drobna różnica.
@Róża
Przecież to nie był wątek o kwestiach formalnych, tylko o tym, jak "pracownik" może być zaangażowany tu i teraz, będąc myślami w innym miejscu. Nie ja robiłem zarzuty jednemu albo drugiemu o to, bo dla mnie najważniejsze jest to, co dana osoba daje klubowi tu i teraz. I takie wyskoki jednego czy drugiego, które mieliśmy, nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Przywołałem Palmę tylko i wyłącznie dlatego, że jemu nie był stawiany zarzut o zaangażowanie w grę u nas, gdzie jego wypowiedzi mogły świadczyć, że myślami jest w Szkocji. Z Sindre zastosowano inne standardy. Tyle. EOT.