Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20:15
Tryb normalny
Nie,  no to co czytam na X-ie, to się w pale nie mieści. I nie piszą tego farmazoniarze. Naprawdę ogon keci psem. Kurwa dość.

Parę cytacików:

"Pewnym piłkarzom solidnie odwaliło.  . Na początku Sindre był super, a teraz 'osacza' zawodników dzwoniąc do nich np po kadrze chcąc analizować występy. Do tego starszyzna dojeżdża młodych, w tym np. Kozubala."

"Nie tylko Kozubala, ale też Gurgula i paru innych.Niektórzy z tych chłopców zostali dojechani bardzo mocno, patola nad którą nie chce się zagłębiać, bo mam odruch wymiotny. Ode mnie - 100% poparcia dla Zimnego plus kop na pizde dla ludzi którzy z Lecha robią sobie ciepły grajdoł."

"Do tego chodzą głosy o tym że podczas pewnego wyjazdu przed meczem ważny piłkarz pojechał odwiedzić rodzinę, co zostało średnio odebrane .Są i zawodnicy mający żal do Nielsa że po meczach w Sobotę wolne dopiero w Poniedziałek i że pić nawet nie wolno.. "

Jeśli pisze to m.in. Julas, to wierzę. I to on stwierdza, że dzisiejszy skład na mecz to efekt postawienia się Frederiksena. Choćby  za to Niels i Sindre mają u mnie szacunek i kredyt zaufania.
Nazwiska sabotażystów też się pojawiają. Dwa razy M plus Bednarek.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20.15 - przez joseph - 06-04-2025, 00:25

Skocz do:

Browsing: 3 gości