Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20:15
Tryb normalny
Myśle, że wpływ może mieć kolosalny. I teraz tak sobie myślę jak w takim razie Milić wpływał na Douglasa. Wierzyć się nie chciało, że można zaliczyć taki zjazd formy. Być może Alex podobnie jak Antek nie dojechał psychicznie przez starszych kolegów. Swoją drogą jakim trzeba być frajerem by orać młodych. Jaki jest w tym cel? Co miało to przynieść. Inna sprawa jaka mnie nurtuje to jak 2-3 osoby mogą wpłynąć na grę całej drużyny.
Jeśli to prawda to mam nadzieję, że trybuny jasno dadzą wyraz poparcia trenerowi a buntownikom wielki ..uj w dupe. Oczywiście zaproszenie do rezerw dla konkretnych piłkarzy.
Nasunęło mi się jeszcze pytanie. Czy inni w sztabie trenerskim (poza Nielsem i asystentem) przymykali na to oko? Chodzi mi o to czy np. taki ziomeczek i zawsze uśmiechnięty od ucha do ucha Dudka trzymał front „starszyzny”.
K… aż się wierzyć nie chce. Jeśli faktycznie MP przegraliśmy przez kilku palantów to nie wiem co powinniśmy zrobić.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20.15 - przez rojber - 06-04-2025, 07:16

Skocz do:

Browsing: 1 gości