2 godzin(y) temu
Na rozkminki o zakazie spytałem o to, gdzie o tym zakazie ktoś napisał, bo szukałem i nawet nieprzychylne źródła zarządowi, jak kkklech.com, nie wspomniało o niczym takim. Wtedy dostałem odpowiedź " to nie wiedza tajemna, że nie trenuje". Na to nie zacząłem o nic pyszczyć , tylko zdumiony spytałem, skąd w ogóle założenie, że ja nie wiem, że nie trenuje? Wtedy wyskakujesz z kurwami i jeszcze pytasz z czapy, o jaki zakaz chodzi, gdzie sam z tym zakazem wyskoczyłeś rozpoczynając wątek.
Skoro pytanie, skąd info o zakazie, o którym było pisane w wielu postach wcześniej, jest, jak to ująłeś, zbyt skomplikowane, to nie mój problem. Ale to jest raczej problem wyimaginowany na potrzeby rozmowy, bo jak widać, źródła informacji o tym zakazie nadal nie ma i raczej już nie będzie, bo być po prostu nie może. I tutaj tkwi cały problem .EOT.
Skoro pytanie, skąd info o zakazie, o którym było pisane w wielu postach wcześniej, jest, jak to ująłeś, zbyt skomplikowane, to nie mój problem. Ale to jest raczej problem wyimaginowany na potrzeby rozmowy, bo jak widać, źródła informacji o tym zakazie nadal nie ma i raczej już nie będzie, bo być po prostu nie może. I tutaj tkwi cały problem .EOT.