25-06-2026, 16:07
(25-06-2026, 08:52)Antonio napisał(a): Szukać mi się po całym forum nie chce ale często idzie tutaj przeczytać jakby z radością, że dobrze, że mu się nie powiodło. Pisanie, że to słabiak, drewniak, że ma się trzymać z dala od Lecha itd.
Prawda jest taka, że to nasz wychowanek, poznaniak a na dodatek jego końcówka w Lechu wcale nie była zła. Ostatni sezon to 11 bramek i 6 asyst mimo, że przez pół roku trenował do Rumak. Rundę wcześniej 5 bramek i 2 asysty. Jak Ishaka gryzł chrabąszcz to w zasadzie na niego i Krzycha spadło ciągnięcie Lecha z przodu i liczby pokazują, że wywiązywał się z tej roboty całkiem dobrze.
Fajny chłopak Walemark nie zbliżył się jeszcze to jakich liczb jakie miał Marchewa. O Bengtssonach czy Rodriguezach nawet nie wspomnę.
Oby było więcej takich drewniaków bez talentu.
Czego się człowiek nie dowie na tym forum.
Nigdy, ani na forum, ani na tt nie widziałem/czytałem, żeby ktokolwiek się cieszył, że się chłopakowi nie powiodło w Lecce, to jest kompletny farmazon.
Czymś innym jest natomiast pisanie, że nie chce się go w Lechu. Wiele osób go nie chce. Co więcej, Lech gra już w taki sposób w piłkę, że dla Marchewy miejsca na boisku by faktycznie nie było. Parę liczb zrobił gdy był w sezonie 23/24, nie da się mu tego odmówić, ale gdzie on miałby grać u nas? Nie pamiętasz już, jak statyczny i bezpressingowy jest to chłopak? Nie ten Lech, nie ta drużyna, to se ne vrati.
Bengtssony zrobiły 12GA na 2902 min
Walemarki: 15GA na 2405 min
Rodriguezy: 9GA na 2689 min
Więc bardzo nie płakałbym nad ich liczbami.