(26-06-2026, 13:19)Kefas9494 napisał(a): A Hakans?
Punkt dla Ciebie, racja. Ale on również już był, więc bilans na skrzydłach nadal wynosi -1, a -2 jeśli odjąć Alego. Mimo wszystko uważam, że na skrzydłach jesteśmy zabezpieczeni, bo są dwa miejsca, a mamy Palmę, Leo, Hakansa, Walemarka, Sayyadmanesha, więc 5 grajków + Alego na wiosnę. Ogarniemy.
Mnie martwi natomiast sytuacja na pozostałych pozycjach, nadal mam duże wątpliwości co do obrony.
(26-06-2026, 13:21)Zabal napisał(a): Podnieśliśmy jakość zdecydowanie - jednak ilościowo zawsze możemy uzupełniać młodymi. Najbardziej paląca dla mnie pozycja to jednak LO (Gurgul ogromne prawdopodobieństwo że odejdzie a Moutiho to chyba nawet do tarcia chrzanu się nie nadaje). Na pozostałych pozycjach nawet gdyby ktoś odszedł to jest jakieś tam jednak zastępstwo.
Co do samej wypowiedzi to biorę to 50/50. Osobiście uważam że jeszcze ktoś przyjdzie. Tylko czekają na okazję cenowe
Też uważam, że to jakiś element strategii negocjacyjnej na zasadzie "mamy domknięty skład, negocjujemy z wami, ale bez ciśnienia".
Nie wiem skąd takie absolutne przekonanie wszystkich co do odejścia Gurgula. Jak dla mnie bardziej prawdopodobne jest odejście Kozubala. Uważacie, że powodem jest duże ssanie na lewych obrońców na rynku?
Antek jest 2 lata starszy i ma za sobą dwa niezłe sezony, a Gurgul jeden.
Uważam, że Gurgul/Mońka na rok zostaną, a Antek out już teraz.
Wiele mówią też wypowiedzi - moim zdaniem Antek wprost komunikuje, że chce już odejść jak pojawi się coś ciekawego, a w przypadku Gurgula nie słyszałem chyba takich wypowiedzi.