Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20.15
Tryb normalny
Ok jak zdobędzie mistrza. To przeproszę Pana trenera. Uznam, że się myliłem i się nie znam. Ale jak na razie przejebał nam mistrza i PP. A to jak widać trzeba tu przypominać że to jest Lech a nie jakaś Stal. Tu sukces jest obowiązkiem a nie miłym dodatkiem. Tyle się pisze o minimalizmie tutaj. A tutaj nawet sami nie wymagamy ot no może za rok się uda albo i nie a potem i tam kontrakt wygasa to sobie pójdzie gdzieś tam.
Nikt w tej lidze nie będzie czekał na to, aż nam zacznie żreć. Ale nie najgorsze, że obrażam trenera. To jest największy problem Lecha i forum. A potem zdziwienie i płacz, że nawet nie ma jak zrobić bojkotu bo wszyscy mają to w dupie.

I nie kupuję tłumaczenie łee bo trener nic nie wiedział. Tak? nie wiedział dlaczego jego zawodnicy są pod formą nie starał się szukać rozwiązania problemu? Ot gra chujowo ale widocznie tak być musi. No to super. Byle tak dalej.
Dla mnie ta sytuacja trochę pachnie fakiem bo nie wierzę w to, że taki Muraś nagle dojeżdża Kozubala bo coś mu się odkleiło. Ale to moja opinia.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Korona Kielce 5.04.2025 20.15 - przez Skorpion - 07-04-2025, 08:27

Skocz do:

Browsing: 3 gości