28-06-2026, 11:44
Nie sądzę by Lisman dostawał za mało szans. Owszem kontuzja mu przeszkodziła ale od wiosny 2025 regularnie wchodził w każdym prawie meczu i zazwyczaj zawodził. Niestety Lech to nie przedszkole i jeśli od razu nie wskakujesz na jakiś poziom to trudno by naszych "skrzydłowych", których mamy mocnych sadzać na ławie.
Niestety prawie zawsze co wszedł na boisko odstawał wg mnie. Dobrym ruchem miało być to wypożyczenie by się ograł, przeszkodziła kontuzja ale teraz z perspektywy czasu chyba wiedział co się będzie działo dlatego poddał się tej operacji. Sądzę tak bo komunikat wtedy mnie zaskoczył bo przecież wypożyczenie itp a ten nagle uraz, z którym niby grał całą jesień.
Życzę powodzenia bo potrzebuje ogrania, niestety u Nas nie miał na to szans.
Niestety prawie zawsze co wszedł na boisko odstawał wg mnie. Dobrym ruchem miało być to wypożyczenie by się ograł, przeszkodziła kontuzja ale teraz z perspektywy czasu chyba wiedział co się będzie działo dlatego poddał się tej operacji. Sądzę tak bo komunikat wtedy mnie zaskoczył bo przecież wypożyczenie itp a ten nagle uraz, z którym niby grał całą jesień.
Życzę powodzenia bo potrzebuje ogrania, niestety u Nas nie miał na to szans.