07-07-2026, 08:04
Tak szczerze to znudził mnie ten mundial. Za dużo meczów o nic jakiś pseudo drużyn typu Jordania, Wysyp zielonego czy inne Curacao. Mecze o drugiej czy czwartej w nocy (to rozumiem strefa czasowa) wałek z gospodarzami i ustawieniem ich w grupach słabych. Generalnie to kiedyś były najlepsze drużyny i najlepsi piłkarze. I co ma powiedzieć taki Klose który załadował na mundialu bramki najlepszym i nie grał trzech sparingów z jakimiś Irakami. Tylko musiał walczyć z najlepszymi?
Jak były 24 drużyny było git. 32 też ok. Bo trafiała się jedna, dwie kadry ogórków które wprowadzały trochę kolorytu ale 48? I to jeszcze miejsca dostały federacje z krajami typu Jordania, Uzbekistan.
Ja bym zwiększył liczbę drużyn do 64 to się może San Marino załapie. Żenada wszystko dla kasy.
Jak były 24 drużyny było git. 32 też ok. Bo trafiała się jedna, dwie kadry ogórków które wprowadzały trochę kolorytu ale 48? I to jeszcze miejsca dostały federacje z krajami typu Jordania, Uzbekistan.
Ja bym zwiększył liczbę drużyn do 64 to się może San Marino załapie. Żenada wszystko dla kasy.