(09-07-2026, 18:52)strzelisty jupiter napisał(a):(09-07-2026, 18:47)dst95 napisał(a): (...) wpisy anonima na forum? (...)Obawiam się, że jeśli w nicku masz rok przybycia na ten świat, mógłbyś być synem tego anonima.
EOT
Tak, mam.
To proponuję Panu więcej dystansu do otaczającej rzeczywistości, świata i do siebie, bo ja z każdym rokiem życia mam go coraz więcej.
I więcej rozwagi przed wyzywaniem kogoś od żulerii na podstawie jednego słowa, bo tak właśnie ten Pan zrobił. Na podstawie użytego z przymrużenia okiem „pogonił” wyzwał mnie od żulerii i na podstawie tego słowa uznał, że mam ochotę Mrozkowi sprzedać kopa w dupę na odchodne, zamiast wdzięczności i podziękowań. I ważny jest też kontekst tego „pogonił”, bo nie pogoniłbym dla zasady, tylko kontekst jest taki, że mówi się od dawna o tym, że spośród wszystkich piłkarzy którzy chcieliby odejść Mrozek jest tym, który chciałby odejść najbardziej.
No to w takim razie dostalibyśmy po banie obaj, gdyby zachować jakąś uczciwość, bo problem polega na tym, że nie ja zacząłem.
Bez odbioru.