10-07-2026, 09:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2026, 09:57 przez strzelisty jupiter.)
Jak się tak na chłodno spojrzy, to biorąc pod uwagę że Sayyadmanesh pewnie nie będzie gotowy na Duńczyków (nie dostaje teraz wycisku od Sir Nielsa jak koledzy, których nawet nie poznał), a już na pewno nie będzie zgrany z zespołem, utrzymaliśmy stan posiadania z mistrzowskiego sezonu, co się chwali i odróżnia naszą politykę po wszystkich poprzednich mistrzostwach. Jednak ubyło nam skrzydło (kontuzja Gholizadeha) i tu mamy brak na Aarhus, zwłaszcza, że odpalony został też Ismaheel. Yegbe za Milicia (jeden do jeden), wierzę, że mamy lepszego bramkarza, i to w zasadzie na tyle. Wydaliśmy dużo, ale tak uczciwie patrząc, czy się wzmocniliśmy? Moim zdaniem ta kadra na pewno nie jest lepsza od mistrzowskiej. Oby się nie okazało, że słabsza.
Ja osobiście - im bliżej eliminacji - tym bardziej obawiam się dwumeczu z Duńczykami.
W zasadzie o Sayyadmaneshu możemy napisać tyle, że jeszcze tego transferu nie przeprowadziliśmy. Nikt na skrzydło nie przyszedł, skoro piłkarza nie ma pod prądem, a nawet nie ma go w kraju.
Ja osobiście - im bliżej eliminacji - tym bardziej obawiam się dwumeczu z Duńczykami.
W zasadzie o Sayyadmaneshu możemy napisać tyle, że jeszcze tego transferu nie przeprowadziliśmy. Nikt na skrzydło nie przyszedł, skoro piłkarza nie ma pod prądem, a nawet nie ma go w kraju.