10-07-2026, 19:18
Człowieka dwa dni nie ma a tutaj już dwie awantury
i to bez mojego udziału
łezka się w oku kręci.
Wszyscy jadą po @m94g a chłop trochę racji ma. Uzupełniliśmy luki które nam brakowały jakościowo lepszymi na tą chwilę zawodnikami albo podobnymi ale czy mamy szeroki skład do rywalizacji na trzech frontach tak jak rok temu? No tak nie koniecznie bym powiedział. Brakuje jednak jeszcze jednego DP, skrzydła czy stopera. Mam nadzieje, że zarząd to widzi i jeszcze uzupełni te braki w ramach transferów premium.
A co do rozwoju drużyny który jest tutaj cały czas odmieniany przez przypadki. Pamiętajcie, że tu chodzi o rozwój. Zawodnik który przychodzi ma być taki aby Walemark usiadł na ławce a Hakans wyjechał z klubu ( od razu mówię przykład bo się niektórzy spłaczą tradycyjnie, ze tak nie wolno) wtedy będzie rozwój drużyny.
i to bez mojego udziału
łezka się w oku kręci. Wszyscy jadą po @m94g a chłop trochę racji ma. Uzupełniliśmy luki które nam brakowały jakościowo lepszymi na tą chwilę zawodnikami albo podobnymi ale czy mamy szeroki skład do rywalizacji na trzech frontach tak jak rok temu? No tak nie koniecznie bym powiedział. Brakuje jednak jeszcze jednego DP, skrzydła czy stopera. Mam nadzieje, że zarząd to widzi i jeszcze uzupełni te braki w ramach transferów premium.
A co do rozwoju drużyny który jest tutaj cały czas odmieniany przez przypadki. Pamiętajcie, że tu chodzi o rozwój. Zawodnik który przychodzi ma być taki aby Walemark usiadł na ławce a Hakans wyjechał z klubu ( od razu mówię przykład bo się niektórzy spłaczą tradycyjnie, ze tak nie wolno) wtedy będzie rozwój drużyny.