Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Górnik Zabrze, 16.07.2026 19:00 SPP
Tryb normalny
(16-07-2026, 21:33)dst95 napisał(a): Na gorąco:
- 3-1 tak jak typowałem,
- Pereira nie może wyjść na Aarhus pod żadnym pozorem, bardzo go cenię; uważam że technicznie w całej drużynie dorównują mu może tylko Ali i Palma, ale to grajek do zabaw na Ekstraklasę a nie Do Europy z kimś tak poważnym jak Aarhus,
- Terry Yegbe… hmmm.. ostatni raz byłem zachwycony tak bardzo debiutem Oumy. Tam te zachwyty zestarzały się słabo, a tu… niech będzie, najwyżej będzie że nie znam się na piłce. To będzie KAWAŁ piłkarza i oby pograł u nas dłużej niż jeden sezon, a mam co do tego pewne wątpliwości – oby dobrze się zestarzało. Dwa razy trochę elektrycznie wyprowadził piłkę w końcówce ale tam cała drużyna robiła jakieś dziwne juniorskie błędy.
- Pablo nie może grać tak nieostrożnie i tak łatwo tracić piłek,
- Yannick dał genialną zmianę. Grali mu wysokie piłki na trzech obrońców i generalnie więcej musiał walczyć niż grać. Bardzo często wygrywał główki i pojedynki z trzema obrońcami, do tego „asysta” przy bramce Pablito i nieuznany gol. Bardzo dobrze pressował. Fantastyczna zmiana to mało powiedziane.
- Allahyar mnie trochę niepokoi, ale za krótko by oceniać. Nie pokazał za bardzo nic, bardzo mocno (in minus) odbiegał od reszty drużyny pod kątem pressingu - dreptał zamiast pressować jak oszalały jak robi to choćby Palma, ale zobaczymy, nie oceniam chłopa po 15 minutach, choć obawy są,
- Gurgul elektryczny i niewiele dawał do przodu.

Ogólnie jestem zbudowany. Jesteśmy bardzo mocni. 

And last but not least
- jak zdobyliśmy jakiekolwiek trofeum, nawet takie, to darujcie sobie to wychodzenie ze stadionu, wręczenie talerza było może z 10 minut po gwizdku a masa ludzi wyszła.

Dokładnie słabe to było że tyle osób wyszło ze stadionu wiem że trofeum takie że żadne ale to nawet po zwykłym meczu w lidze się zostaje podziękować piłkarzą to po trofeum tym bardziej wiara powinna zostać na stadionie

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze, 16.07.2026 19:00 SPP - przez Ksawery"Cygan" - 16-07-2026, 21:43

Skocz do:

Browsing: 2 gości