Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Górnik Zabrze, 16.07.2026 19:00 SPP
Tryb normalny
Nie wiem, mi się podobało. Nie pamiętam kiedy w pierwszym meczu sezonu widziałem nas tak wybieganych, zazwyczaj skutki przygotowań przedsezonowych wychodziły uszami i widoczny zewsząd był ołów w nogach. Wczoraj nie widziałem tego.
Na minus demony z ostatniego sezonu, bramka do pokazywania juniorom na orliku, jak nie rozgrywać stałych fragmentów. Drugi minus to Palma, wg mnie obok meczu, myśłałem że wczesniejsze jego zgaśnięcie to efekt zimy, ale wczoraj do zimy było daleko. Oby to tylko chwilowe, bo jest nam potrzebny Pan Palma, zwłaszcza w obliczu braku Alego. Lis piąstkowanie do środka i może się to zemścić, ale widzę w nim potencjał na kota w bramce. Yegbe - pierwszy jego mecz, w formacji która wymaga zgrania i zrozumienia, a wy chcielibyście żeby cześcił jak Puyol? Jak na debiut to było dobrze, zrozumie się z kolegami to da nam dużo więcej spokoju z tyłu niż Milic.
Poza tym podobały mi się te krótkie prostopadłe podania i duża ruchliwość, z przodu Walemark fajnie, potrzebny jak wyżej pisałem Palma w formie z drugiej strony. I Agnero..... Skorpion, co powiesz? Bo wg mnie to ktoś chłopaka podmienił po sezonie, co za dzik. Przebłyski miał już wiosną, ale po wczoraj jak nie spuści z tonu to będzie pociecha.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Górnik Zabrze, 16.07.2026 19:00 SPP - przez Lucyferek - 17-07-2026, 07:06

Skocz do:

Browsing: 2 gości