27-07-2026, 16:44
(27-07-2026, 16:40)Dyktator napisał(a): Jakoś nie pamiętam, żeby specjalnie brakowało mi tego typu gry w jego wykonaniu, ale pamięć bywa też zawodna, może przez to, że w głowie siedzi mi jego wyjście gdy połamał komuś żebraJasne, w swoim kontekście też zostawiam margines błędu.Mrozek problemy ma 3: słaba gra nogami, kurczowe trzymanie się linii bramkowej przy dośrodkowaniach, zjazd formy w poprzednim sezonie i o ile w ekstraklasie jeszcze jakoś udawało się to tuszować tak gra w europie go obnażyła kompletnie.
Lisa póki co nie oceniam, choć na razie dopisuje mu szczęście, a to ważny element którego nie da się wypracować.
Pamiętam, że ktoś podawał takie staty, że paradoksalnie średnia pozycja Mrozka na boisku faktycznie była wysoka, stąd te próby jego lobowania.
Z drugiej strony, to akurat mocno mi wryło się w pamięć gdzie na Czapczyku nawet pod koniec sezonu darliśmy się na Bartka krzycząc "WYJDZ" a on wtedy cofał się czekając na powrót obrony i finalizację akcji.

Mrozek problemy ma 3: słaba gra nogami, kurczowe trzymanie się linii bramkowej przy dośrodkowaniach, zjazd formy w poprzednim sezonie i o ile w ekstraklasie jeszcze jakoś udawało się to tuszować tak gra w europie go obnażyła kompletnie.