To nie ja zacząłem temat Amiki, to po pierwsze, a po drugie, nigdzie nie "argumentowałem naszej polityki finansowej od roku 2006 wynikami finansowymi Amici z lat 2015". Napisałem tylko, że nawet, gdyby Rutkowscy chcieli dosypywać z własnej kieszeni, to nie ma do tego wielkiej przestrzeni jeśli spojrzeć na wyniki finansowe Amiki. Nie wiem też, jakie historie są wydumane.
Szczerze mówiąc, strasznie ofensywnym rozmówcą jesteś, już nie pierwszy raz.
A to jest to wielkie przejęcie firmy/fabryki:
"Amica nie kupiła firmy ani fabryki. Kupiła licencję na znak towarowy Sauter na rynek francuski (umowa obowiązuje do końca 2041 r., a opłaty są uzależnione od przychodów ze sprzedaży pod tą marką; w pierwszych dwóch latach minimum kilkadziesiąt tys. euro rocznie, później min. 100 tys. euro). Umowa została zawarta do 31 grudnia 2041 roku z możliwością automatycznego przedłużenia, a wysokość opłat zależy od rocznych przychodów ze sprzedaży sprzętu pod marką Sauter – ocenia ekspertka."
https://www.dlahandlu.pl/nonfood/polski-...72798.html
Ja odniosłem się tylko do wtrącenia postu jednego z użytkowników, a zostałem za to zaatakowany. Lodu.
Bez odbioru.
PS. Nie, bo miałem wtedy 11 lat i nie bardzo wiem, co to ma do rzeczy.
Szczerze mówiąc, strasznie ofensywnym rozmówcą jesteś, już nie pierwszy raz.
A to jest to wielkie przejęcie firmy/fabryki:
"Amica nie kupiła firmy ani fabryki. Kupiła licencję na znak towarowy Sauter na rynek francuski (umowa obowiązuje do końca 2041 r., a opłaty są uzależnione od przychodów ze sprzedaży pod tą marką; w pierwszych dwóch latach minimum kilkadziesiąt tys. euro rocznie, później min. 100 tys. euro). Umowa została zawarta do 31 grudnia 2041 roku z możliwością automatycznego przedłużenia, a wysokość opłat zależy od rocznych przychodów ze sprzedaży sprzętu pod marką Sauter – ocenia ekspertka."
https://www.dlahandlu.pl/nonfood/polski-...72798.html
Ja odniosłem się tylko do wtrącenia postu jednego z użytkowników, a zostałem za to zaatakowany. Lodu.
Bez odbioru.
PS. Nie, bo miałem wtedy 11 lat i nie bardzo wiem, co to ma do rzeczy.