Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb normalny
ufff. wróciłem z meczu. który....przejdzie do historii, przebija go tylko dwumecz z Barceloną, a może nawet nie....nie przebija. Bo prowadzić 3:0 i przejebac w karnych to jest naprawdę coś.
trzeba będzie się na jakiś czas schować bo szydera będzie potężna, a co niektórzy (np Kowalczyk) zastanowi się sto razy zanim zacznie nas chwalić x D
zacznę od tego, co pomyślałem w ostatnich 5 min ale tydzień temu, gdy tamci grali w 9. Dobić, dobić, 3 bramki przewagi przy naszym graniu w domu....I tu pierwszy postulat - grajmy wszystko na wyjeździe, serio.
Drugie - to całkiem dobrze weszliśmy w mecz, Duńczycy za bardzo nie cisnęli, w sumie to wyglądało ok, że zaraz strzelimy bramkę i będzie po sprawie. Karny...odwołany, ktoś widziłał w TV i może potwierdzić że nie było tam reki?
I od tego czasu zaczęło się powoli obsrywać, ta cała dogrywka - tam przecież mogliśmy strzelić 2-3 bramki. Nie wspomnę o 100 Palmy na początku drugiej połowy.
Ogólnie to że strzeliliśmy tylko jedną bramkę to jest jakiś żart. Indywidualnie nie będę się przysrywał, Hakans gdyby mu Agnero nie asystował przy tej kontrze, może by strzelił sam - a tak MUSIAŁ podać.
Itd. itp.
Zazdro dla Dunów za liczny wyjazd i napisanie takiej historii razem z piłkarzami.
Chwilowo mam dość piłki, a już na pewno pucharów. Nie sądzę na dziś żebym sie pojawił na Lidze Konferencji, do której może uda nam się awansować. Generalnie to kończymy kwalifikacje wcześniej niż rok temu.

TRAUMA!!! TRAUMA!!! TRAUMA!!! TRAUMA!!! TRAUMA!!! TRAUMA!!! TRAUMA!!!

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - przez Mosina - Wczoraj, 00:06

Skocz do:

Browsing: seboli, 7 gości