Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb normalny
(Dzisiaj, 09:33)SpokoLoko napisał(a):
(Dzisiaj, 07:02)Zabal napisał(a): Mam już swoje lata ale zdarzyło mi się to pierwszy raz. Obudziłem się i autentycznie myślałem że miałem chujowy sen. Nie kurwa to nie był sen.

Jak my to przetrwamy w tym sezonie to będzie cud.

Przetrwamy. Teraz pozostała walka o Ligę Europy. Na ten wkurw nakładają się dwie rzeczy: oczekiwania po wyniku pierwszego meczu (chociaż jak pisałem, że wynik był lepszy niż gra to były sapy o to do mnie) oraz to przedsezonowe wszędobylskie lizanie po jajach w mediach. Można było już rzygać tęczą. Nawet Koralik czy alkoholik z Bródna chwalili nasz klub co samo w sobie jest już totalnym odlotem. My kibice i pewnie piłkarze uwierzylliśmy w tę zajebistość, uszami wyobraźni słysząc hymn CL na Bułgarskiej. Powoli. Stało się. Czasu nie cofniemy. Na chłodno krokiem w przód będzie zakwalifikowanie się do fazy grupowej LE. Na tym trzeba się teraz skupić. Zróbmy krok, skoro nie udał się skok. Wszystkim zakompleksieńcom życzącym nam źle pyta do gardła. To co dla nich jest sufitem dla nas jest podłogą.

O, ale fajny post. Popieram.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - przez Kefas9494 - Dzisiaj, 09:40

Skocz do:

Browsing: Bennett, galis, Icek, lechu_1922, lolas, Sherwood, 12 gości