Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb normalny
( 11 godzin(y) temu)Icek napisał(a): @Sultan 
No właśnie problem w tym, że nie podnieśliśmy poziomu naszej drużyny, a napisałem gdzieś tutaj, że moim zdaniem to wczoraj wyglądaliśmy gorzej, niż z Crveną. Z Genk było może jeszcze gorzej, ale to jednak moim zdaniem lepsza ekipa od Crveny czy Aarhus.

Na pewno nie podniesiemy go, klepiąc na Gibraltarze czy w innej Żlinie.

Trochę do tego zmierzało moje retoryczne pytanie - jako drużyna nie prezentujemy się nic a nic lepiej, niż rok temu. Gdzie wtedy było usprawiedliwianie kontuzjami, ciężkim obozem itp. Zagraliśmy gorzej niż z dużo mocniejszą Crveną, a tak samo słabo jak z Genkiem.

A na papierze skład jest dużo lepszy niż rok temu.
Wnioski nasuwają się niestety same.
Ja wiem że teraz jest zmiękczanie, że mistrz Danii, ze ograli FCK u siebie w lidze itp itd. Ale nie, nie zgadzam się, że przyjeżdża tu taki średniak i nas goli na naszym stadionie. I to jeszcze z licznymi ubytkami w kadrze, gdzie u nas wypadnięcie jednego czy dwoch graczy od razu stanowi powód usprawiedliwien dla wszystkiego.

Wiadomo, nie czas i nie miejsce na zmiany w sztabie, ale mogę się założyć, że jesli Niels dotrwa do wiosny, to nikt mu nie da poprowadzić kolejnych, potencjalnych eliminacji do czegokolwiek. Trochę się powtarzam w tej kwestii, ale takie do mnie też wieści docierają z Bułgarskiej - i NF o tym już też wie. To było już za dużo.
I dodam jeszcze, że jeśli jakimś cudem nie byłoby nawet LKE, to NF zostanie zwolniony, mimo olbrzymich kosztów rozwiązania kontraktu.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM - przez Sultan - 9 godzin(y) temu

Skocz do:

Browsing: galis, Icek, lechu_1922, lolas, 11 gości