Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30
Tryb normalny
(01-08-2026, 19:38)dst95 napisał(a): Niesamowicie mnie bawi/męczy to narzekanie na Agnero i wyśmiewanie chłopa.

Chłop zaliczył bramkę taką, że głowa mała, a tu narzekanie, że nie wykorzystał okazji, co do której się nie skompromitował, a miał dobry pomysł. Mikułko miał szeroko nogi, Agnero, który "nigdy nie patrzy przed strzałem" chyba jednak spojrzał i trafił między nie, a że nie wpadło - cóż - football.

Jak dla mnie bramka, którą strzelił, dobitnie pokazuje, że coś nie gra, ale chłopak ma potencjał. Stadiony świata.

Ale widzę, że dobrego słowa spodziewać się nie może nawet po takiej bramce.

Oczywiście. Potrzebuje zaufania, a nie wpuszczania na ostatnie 15 minut. W tym meczu bardzo dobry, dwukrotnie obił słupek super uwolnieniu się, ostatnia akcja dobry pomysł, szczególnie że tyrał przez 90 minut. Gdyby on miał tę główkę z Aarhus co Ishak zjebał prawdopodobnie wszyscy byliby w innych nastrojach. Zresztą. Jakby taki błysk miał Palma to wszyscy by klaskali uszami. A Palma to nie wiem czy miał chociaż jedną dobrą akcję w tym meczu.

O Moutinho sądzę to, że trzeba szukać nie jednego, ale dwóch lewych obrońców. Wink

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30 - przez Kefas9494 - 01-08-2026, 19:41

Skocz do:

Browsing: 1 gości