Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30
Tryb normalny
@Antonio
Na papierze jest to komfortowa sytuacja, ale ja napisałem o nie komfortowej budowie skrzydeł, co oznacza że mamy piłkarzy zapalników. Co przez to rozumiem?
- Palma - bez kontuzji, ale miewa mecze bez błysku (tu nie mam zastrzeżeń, bo cały czas do dyspozycji trenera i wiem, że będzie grał na miarę naszych oczekiwań),
- Wålemark - nie dość że podatny na kontuzje, to jeszcze gra w kratkę jak Palma (znowu wypadnie na długo i sanki),
- Håkans - nie przekonuje mnie kompletnie piłkarsko od samego początku, kojarzy mi się z bieganiem i to wszystko (jest to dla mnie max rezerwowy na Ekstraklasę), długo go też nie było z powodów zdrowotnych, znów coś złapie i będzie kolejny minus jeden,
- Sayyadmanesh - piłkarsko nadal wielka niewiadoma, miewa przebłyski, byłem jednak przeciwny temu transferowi głównie ze względu na historię kontuzji (jest to kolejny skrzydłowy po Wålemarku, Håkansie i Gholizadehu, który ma kruche zdrowie - czyli mamy obecnie czterech! takich piłkarzy na skrzydle),
- Bengtsson - niech chłopak wróci jak najszybciej, tu jest moim zdaniem niezła jakość i ze zdrowiem dotąd było spoko.

Z tego powodu napisałem, że konstrukcja skrzydeł jest lipna. Za dużo zdrowotnych zapalników, a sezon długi i zapewne granie dwa razy w tygodniu pewnie minimum do lutego. Będziemy cierpieć na bokach, kombinować, szukać kwadratowych jaj typu Pereira.
Gdyby był jeszcze chociaż opcją ten Lisman lub kolejny młody czekał w blokach. Ale to jest wszystko co mamy.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30 - przez strzelisty jupiter - 02-08-2026, 06:07

Skocz do:

Browsing: 1 gości