Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30
Tryb normalny
Miałem tę przyjemność, że mecz w Krakowie oglądałem kilka metrów od naszej ławki.
Napiszę tak - tak wkurwionego Nielsa nie widziałem nigdy, a często siedzę blisko na różnych stadionach. Można się uczyć angielskich i duńskich wiązanek. Szczerze, to Walemarka jebal okrutnie, zresztą zasłużenie (witam w klubie). Palmę trochę mniej, bo Luis nie zapomina o asekuracji. Generalnie przejebane mieli ci, którzy biegali blisko linii. Z nielicznymi wyjątkami typu Pereira, co było dziwne, podobnie jak Gumny grający wyżej niż Joel.

Nieistotne- nie będę indywidualnie oceniał, ale wyrażę obawę- jest po Aarhus duży kwas na linii Niels - drużyna. On im nie daje marginesu błędu żadnego. Domyślam się, że z drugiej strony jest krytyka planu na ten domowy mecz i ona też jest słuszna. Nie będę walił w paniczne tony, ale mam nadzieję że nie pójdzie to w granie na zwolnienie, ale jestem pewien że obecnie tylko kilku graczy „pójdzie za Nielsem w ogień”.
Najbliższe trzy tygodnie zdefiniują kształt i cele tego sztabu i tej drużyny.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wieczysta Kraków - Lech Poznań, 1.08.26 17:30 - przez Sultan - 02-08-2026, 22:38

Skocz do:

Browsing: 2 gości