Mońka na dziś dla takich klubów jest mitycznym potencjałem. Żeby zwiększyć i uwiarygodnić jego wartość, musimy grać LE, bo na LK nikt poważny nie patrzy (patrz Pululu), do tego nie tylko grać, ale grać dobrze - jak będziemy tracić 3-5 goli w domu, to wartość raczej obrońcy środkowego nie wzrośnie. No i jeszcze kadra - Urban nie wiem, mam mieszane uczucia - Kapustka - good dla niego, z Lecha nie ma nikogo (poza Mrozkiem do podawania piłek). Ale gdyby się przebił do kilku meczów repry, to też by podbijało jego wartość.
Reasumując, wydaje się dobrym pomysłem odrzucać 8 mln ofert, ale też pewnie dużo będzie zależało od tego, w jakim pucharze wylądujemy. Mamy tradycyjnie "super" losowanie - więc może los być złośliwy i trzeba będzie z budżetu wymazywać gumką co niektóre kwoty.
Reasumując, wydaje się dobrym pomysłem odrzucać 8 mln ofert, ale też pewnie dużo będzie zależało od tego, w jakim pucharze wylądujemy. Mamy tradycyjnie "super" losowanie - więc może los być złośliwy i trzeba będzie z budżetu wymazywać gumką co niektóre kwoty.