Bardzo się cieszę z Beggrena - i z tego, że nasi nie trzymaja sie kurczowo zasady "nie ściągamy nikogo poniżej 26 lat", a także z tego, że nie pozbywamy się Gisliego, uwżam, że on jednak "cos ma".
Co dalej? Myślę, że pogłoski o zainteresowaniu Antonem Ekerothem świadczą o tym, że temat LO za Moutnho jest wciąż otwarty. Uważam, że jeżeli odejdzie Kozubal - to powinnismy ściągnąć dziesiątkę, a nie ósemkę - a Pablo na stałe ustawiać niżej, niech sobie konkurują z Jagiełło
A właśnie, że dobrze - albo się przebije i wejdzie na wyższy pozom, albo jednak do widzenia.
Co dalej? Myślę, że pogłoski o zainteresowaniu Antonem Ekerothem świadczą o tym, że temat LO za Moutnho jest wciąż otwarty. Uważam, że jeżeli odejdzie Kozubal - to powinnismy ściągnąć dziesiątkę, a nie ósemkę - a Pablo na stałe ustawiać niżej, niech sobie konkurują z Jagiełło
(Wczoraj, 12:42)Gugus napisał(a): Kurcze, trochę Gisliego na głęboką wodę wrzucili. St.Pauli zapewne się będzie bić o awans, oby jakaś dobra klauzula dotycząca spotkań tam była bo pewny nie jestem, że on tam pogra coś więcej.
A właśnie, że dobrze - albo się przebije i wejdzie na wyższy pozom, albo jednak do widzenia.