4 godzin(y) temu
Jasne, rozumiem ten punkt widzenia. Pablo często myśli szybciej, odważniej niż reszta i stąd czasem "dziwne" zagrania, bo ktoś czegoś nie ogarnął. Natomiast jego wielkim plusem jest dynamizowanie akcji, a kogoś takiego BARDZO potrzebujemy w rozegraniu. Być może faktycznie powinien być grany na 8-ce, w parze z takim Berggrenem/Murawskim. Jagiełło też wypada zresztą lepiej na 10-tce, gdzie można ukryć jego jednostajność tempa i też taki trochę pozorny pressing.
Bardzo szkoda, że Antek ostatnio jest sporym hamulcowym gry. Gra na 8-ce, powinien być odważniejszy, a ostatnio spowalnia straszliwie, w ogóle Lech bardzo spowalnia rozegranie, nie wiem z czego to wynika, fizyczność jest problemem na początku sezonu? Nie wiem dlaczego tak.
Bardzo szkoda, że Antek ostatnio jest sporym hamulcowym gry. Gra na 8-ce, powinien być odważniejszy, a ostatnio spowalnia straszliwie, w ogóle Lech bardzo spowalnia rozegranie, nie wiem z czego to wynika, fizyczność jest problemem na początku sezonu? Nie wiem dlaczego tak.