Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Cracovia Kraków 21.04.2025 20:15
Tryb normalny
Chętnie przeczytam tą/te opinie, zgodnie z którą "sprzedać go za 3 mln w pizdu"...

Pierwsza połowa bardzo dobra, w drugiej od ok. 50 do 65 min przestój, którego skutkiem była stracona bramka. To. co odjebał Fabiema widział chyba każdy, ale prawda jest taka, że tego dośrodkowania w ogóle nie powinno być.  To była piłka do skasowania. Carstensen miał bliżej do piłki niż zawodnik Cracovii, ale nie wiadomo dlaczego nie poszedł na nią, a potem, gdy było już na styku, to... No właśnie nie wiem co on chciał zrobić. Wymusić faul?
Po straconej bramce wróciliśmy na właściwe tory.

Dla mnie zawodnikiem meczu Ali. Asysta marzenie, praktycznie każde piłka to była piłka otwierająca do akcji bramkowej. Dodatkowo bardzo fajnie wspierał Carstensena. Bardzo dobry mecz Antka oraz Jagiełły, który zaczyna wyglądać na prawdziwego konkurenta dla Murawskiego. Lisman wczoraj po skasowanej przez VAR asyście/bramce przez pół boiska pobiegł do ławki rezerwowych, gdzie ściskał się głównie z Murawskim. To pewnie w podziękowaniu za dojechanie go i wskazanie właściwej drogi.

Frederiksen robi krzywdę Fabiemie, wystawiając go. Tak po ludzku.

Jeśli chodzi o Sousę, to w obecnej sytuacji wszystko zależy od niego, czy zostanie, czy odejdzie. Skoro "dostał zgodę", to chyba wniosek nasuwa się sam. Chociaż, tak jak pisałem kilka dni temu, Dobrasz ostatnio podał, że coraz bardziej rozważa opcję pozostania w Poznaniu.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Lech Poznań - Cracovia Kraków 21.04.2025 20.15 - przez Icek - 22-04-2025, 08:21

Skocz do:

Browsing: 1 gości