12-08-2026, 11:32
Udowodnij
a zapomniałem nie umiesz. Masz tam w kajeciku zapisane, że chciałem zwolnić trenera i robisz kopiuj wklej
taka typowa nie powiem co.
Trenera chciałem zwalniać w kwietniu dwa lata temu był zakład przegrałem przeprosiłem (nie tak jak ,,znafcy") drugi raz w grudniu tak jak wszyscy kiedy był kryzys
tak wiec coś ci tam gdzieś dzwoni typie ale gdzie to tradycyjnie nie wiesz. Ale dlaczego ma mnie to jeszcze dziwić. Lepiej spruj się do kogoś, że śmie napisać, że skład wymaga poprawy. A nie poczekaj teraz to wasza narracja i pisanie o tych LO, DP czy skrzydłach teraz wolno.. zapomniałem
a zapomniałem nie umiesz. Masz tam w kajeciku zapisane, że chciałem zwolnić trenera i robisz kopiuj wklej
taka typowa nie powiem co.Trenera chciałem zwalniać w kwietniu dwa lata temu był zakład przegrałem przeprosiłem (nie tak jak ,,znafcy") drugi raz w grudniu tak jak wszyscy kiedy był kryzys
tak wiec coś ci tam gdzieś dzwoni typie ale gdzie to tradycyjnie nie wiesz. Ale dlaczego ma mnie to jeszcze dziwić. Lepiej spruj się do kogoś, że śmie napisać, że skład wymaga poprawy. A nie poczekaj teraz to wasza narracja i pisanie o tych LO, DP czy skrzydłach teraz wolno.. zapomniałem