12-08-2026, 13:30
Nie zapomnijcie na koniec sprzedać Alego za 300 tys euro zimą bo jest słaby i chujowy
i przecież za to siano można kupić takiego samego zawodnika w pełni zdrowego co nie
eksperci z bożej łaski. Co tam jeszcze pionki?
A Antonio farmazon kłamca i oszust.. no tak mecz był 9 mój wpis także 9.. co tam jeszcze bełkoczesz oszuście? Patrz w 20 sekund cię wyjaśniłem i co teraz. Musisz mieć w tej swojej podstawówce(non stop o tym piszesz) którą pewnie ledwo teraz kończysz chujowe życie
jak jedyne z czego tam słyniesz to kłamstwo.
Wy się sam oracie i wystawiacie na śmieszność. Wam nawet nie trzeba pomagać. Wam wystarczy dać dostęp do klawiatury i czekać na kolejne strzały w stopę.
i przecież za to siano można kupić takiego samego zawodnika w pełni zdrowego co nie
eksperci z bożej łaski. Co tam jeszcze pionki? A Antonio farmazon kłamca i oszust.. no tak mecz był 9 mój wpis także 9.. co tam jeszcze bełkoczesz oszuście? Patrz w 20 sekund cię wyjaśniłem i co teraz. Musisz mieć w tej swojej podstawówce(non stop o tym piszesz) którą pewnie ledwo teraz kończysz chujowe życie
jak jedyne z czego tam słyniesz to kłamstwo. Wy się sam oracie i wystawiacie na śmieszność. Wam nawet nie trzeba pomagać. Wam wystarczy dać dostęp do klawiatury i czekać na kolejne strzały w stopę.